Panchayat
ஆங்கிலம் ▲▼ |
தமிழ் ▲▼ |
Aradrivelur | ஆராத்திரிவேலூர் |
Arugavoor | அருகாவூர் |
Arumparuthi | அரும்பருத்தி |
Duli | தூளி |
Enthavadi | ஏனாதவாடி |
Eraiyur | எரையூர் |
Kaduganur | கடுகனூர் |
Kalanipakkam | கழனிப்பாக்கம் |
Kaliyur | காழியூர் |
Kilpalandai | கிழ்பலந்தை |
Kilpudupakkam | கீழ்புதுப்பாக்கம் |
Korukkai | கொருக்கை |
Korukkathur | கொருக்காத்தூர் |
Kunnathur | குன்னத்தூர் |
Madhurai | மதுரை |
Maligaipattu | மாளிகைப்பட்டு |
Mariyanallur | மாரியநல்லூர் |
Melnagarambedu | மேல்நகரம்பேடு |
Melseeshamangalam | மேல்சீசமங்கலம் |
Mukkur | முக்கூர் |
Munugapattu | முனுகப்பட்டு |
Murukathanpoondi | முருகதன்பூண்டி |
Naval | நாவல் |
Navalpakkam | நாவல்பாக்கம் |
Nedumbirai | நெடும்பிரை |
Painkinar | பைங்கினர் |
Palanthangal | பழந்தாங்கல் |
Palli | பள்ளி |
Pappanthangal | பாப்பாந்தாங்கல் |
Parasur | பாராசூர் |
Perumpallam | பெரும்பள்ளம் |
Perungalathur | பெருங்களத்தூர் |
Pillanthi | பில்லாந்தி |
Pudukottai | புதுக்கோட்டை |
Puliyarampakkam | புலியரம்பாக்கம் |
Ramakrishnapuram | ராமகிருஷ்னாபுரம் |
Senkattankudil | செங்கட்டான்குன்டில் |
Siruveliyanallur | சிருவெளிநல்லூர் |
Sundivakkam | சுன்டிவாக்கம் |
Thalarapadi | தலரபாடி |
Thandarai | தண்டரை |
Thenpoondipattu | தென்பூண்டிப்பட்டு |
Thirumani | திருமனி |
Thozuppedu | தொழுப்பெடு |
Thumbai | தும்பை |
Vadangampattu | வடுகம்பட்டு |
Vadapoondipattu | வடபூன்டிப்பட்டு |
Vadathandalam | வடதண்டலம் |
Vadugapattu | வடுகப்பட்டு |
Vakkadai | வாக்கடை |
Veliyanallur | வேளியநல்லூர் |
Vinnamangalam | விண்ணமங்கலம் |
Vinnavadi | விண்ணவாடி |
No comments:
Post a Comment